Qui som?

Enginyers, Tècnics, Gestors, Coordinadors, …

Si alguna cosa caracteritza als enginyers és l’optimització dels recursos disponibles i, en primer lloc, aquesta és la nostra tasca. Col·laborant de la manera més eficient; buscant cada detall per arribar als millors resultats.

Per aquesta raó prestem serveis de diverses branques relacionades amb les nostres especialitats. Des de senzills certificats fins a complexos projectes per obtenir llicències d’activitat o legalització i disseny d’instal·lacions. Col.laborem amb enginyers d’altres zones, com enginyerslleida, per poder estar on ens necessiti.

A més, ens encarreguem, des de fa anys, de la direcció i Coordinació de Seguretat i Salut a l’ obra així com de la Prevenció de Riscos Laborals.

Tenim la sort de gaudir amb la nostra professió i d’ ajudar-vos en el neixement del vostre projecte, i això fa que la desenvolupem amb plena dedicació, oferint les tarifes més ajustades del mercat.

Així doncs, estem a la vostra disposició per assessorar-vos de manera gratuïta en tot el que estigui al nostre abast.

Alvaro Garcia Abolàcia

Direcció Tècnica 

Ingenieros, Técnicos, Gestores, Coordinadores, …

Si algo caracteriza a los ingenieros es la optimización de los recursos disponibles y, en primer lugar, esta es nuestra tarea. Colaborando de la manera más eficiente; buscando cada detalle para llegar a los mejores resultados.

Por esta razón prestamos servicios de diversas ramas relacionadas con nuestras especialidades. Desde sencillos certificados hasta complejos proyectos para obtener licencias de actividad o legalización y diseño de instalaciones. Colaboramos con ingenieros de otras zonas, como enginyerslleida, para poder estar donde nos necesite.

Además, nos encargamos, desde hace años, de la dirección y Coordinación de Seguridad y Salud en la obra así como de la prevención de riesgos laborales.

Tenemos la suerte de disfrutar con nuestra profesión y de ayudarle en el nacimiento de su proyecto, y esto hace que la desarrollamos con plena dedicación, ofreciendo las tarifas más ajustadas del mercado.

Así pues, estamos a su disposición para asesorarle de manera gratuita en todo lo que esté a nuestro alcance.